Vores CMS system kan håndtere websites og webshops

- med vores eget CMS system, proCMS, har vi maksimal mulighed for at udvikle og justere systemet i takt med vores kunders behov og dermed sikre høj driftssikkerhed.


Kundeudtalelse:
“Efterhånden som vores behov for selv at kunne redigere i vores CMS system er vokset, har vi samarbejdet med forskellige webbureauer. Webbureauet Krogstrup & Hede er dem der til dato, klart bedst har ramt vores behov. Både indenfor brugervenlighed, design og generel rådgivning og support.

Som de første indtil nu, ramte de et layout, som vi kunne godkende stort set med det samme. Desuden oplever vi, at deres rådgivning omkring SEO og Adwords er helt i top. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Webbureauet Krogstrup & Hede. Her bliver man også som en mindre kunde, betragtet som en vigtig del af forretningen.”

 
I denne fase implementeres design og grafik i CMS systemet. Hos Webbureauet Krogstrup & Hede har vi valgt selv at udvikle vores eget CMS system, der både kan håndtere et traditionelt website og webshops eller en kombination.

Der er flere gode grunde til, at vi har valgt, at investere i udviklingen af vores eget system. Først og fremmest har vi valgt at investere i udviklingen af vores helt eget system, fordi vi dermed kan sikre vores kunder den mest optimale løsning.

Med CMS systemet proCMS har vi maksimal mulighed for at udvikle og justere systemet i takt med vores kunders og markedets behov. Det giver os også en langt bedre driftsikkerhed og dermed mulighed for at tilbyde en driftsstabilitet af højeste standard.
 
Det er vores erfaring fra arbejdet med andre CMS systemer, at de ofte er udviklet med fokus på brugervenlighed og usability i forhold til "frontend" – det vil sige selve websitet. Det har derfor også været afgørende for os at udvikle et system, der skaber usability i "backend" – det vil sige administrationsdelen, således at vores kunder nemt selv kan foretage de nødvendige løbende tilpasninger.

Systemet er bygget op med fokus på en nem og intuitiv tilgang til at foretage ændringer og løbende opdateringer. Derfor har vi heller ikke lange manualer til vores system. Et enkelt introduktionskursus hos os og du er selvkørende. Og vi lover dig, at du ikke har glemt det igen efter 3 måneder!
 
Et af systemets store forcer er, at det helt grundlæggende, er optimeret til søgemaskiner. Vi har lagt et stort arbejde i at skabe en CMS platform, der bedst muligt kan søgemaskineoptimeres i forhold til Google.